Praten over toekomst van A-kwartier

wijken

Het Stadsbestuur wil in nauwe samenspraak met de buurtbewoners, eigenaren en ondernemers een toekomstperspectief voor het A-kwartier maken.

Eind april wordt er een informele startbijeenkomst plaats tussen de gemeente, de gemeenteraad en belanghebbenden. Het doel is te komen tot gemeenschappelijke uitgangspunten voor de ontwikkeling van het A-kwartier. Tegelijkertijd wordt de overlast van prostitutie en drugs continue aangepakt.

Uiterlijk in januari volgend jaar moet er een ontwerp voor een nieuw bestemmingsplan van het A-kwartier klaarliggen.

Deel dit artikel:

  1. nu ik besloten heb in de Oude Kijk in ‘ Jatstraat te blijven wonen, is het voor mij belangrijk en dus voor mijn omgeving om mee te denken, op een creatieve manier, om zo het A-kwartier wat zoveel in zich heeft, helemaal tot bloei te laten komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *