Talentenjacht voor KEI-week

nieuws
Foto: keiweek.nl

Tijdens de KEI-week vindt dit jaar voor het eerst ‘KEI on stage’ plaats. Dat is een wedstrijd voor bands en singer-songwriters, met als prijs een plek op het podium tijdens de KEI-week. Dat is de grootste introductieweek voor studenten in ons land.

Met de introductie van de twee avonden, die plaats vinden voor aanvang van de KEI-week, wil de organisatie meer zichtbaarheid te geven aan lokaal Gronings talent. De wedstrijd staat open voor zowel Stadjers als studenten. Een professionele jury zal de winnaars kiezen.

Op 9 april vindt in samenwerking met VERA de bandcontest plaats. De winnaar daarvan kan een optreden tijdens de KEI-week op de Grote Markt winnen. Een unieke kans om voor een publiek van duizenden mensen te spelen. Op 11 juni organiseert de KEI-week in samenwerking met Simplon de singer-songwritercontest. De winnaar verdient een plek op het Open Air festival tijdens de KEI-week.