Lange Dame vestigt zich in de stad

Modewinkel de Lange Dame aan de Carolieweg is dinsdag feestelijk geopend. Waar veel winkels noodgedwongen hun deuren moeten sluiten, is er een gat in de markt voor deze speciaalzaak voor lange vrouwen, aldus eigenares Diana Smith.

Sommige bestaande winkels hebben wel een kleine collectie voor lange vrouwen, maar echt slagen lukt daar vaak moeilijk.  Vooral broeken zijn meestal te kort. De Lange Dame heeft voor vrouwen vanaf 1.78 cm  tot 2 meter en van verschillende leeftijden betaalbare kleding.  Extra lange paspoppen, hoge paskamers, aan alles is gedacht. Naast kleding zijn er ook zelfgemaakte tassen en sieraden in het assortiment.

Diana Smith heeft al een Lange Dame winkel in Winschoten. Dat filiaal trekt klanten uit binnen- en buitenland. Klanten zullen ook de weg naar de stad Groningen weten vinden is haar stellige overtuiging.