Drs. Vijfje vermaakt publiek in laatste thuiswedstrijd

De zaalvoetballers van Drs. Vijfje sloten vrijdag hun laatste thuisduel van het seizoen winnend af. De zege kwam op sensationele wijze tot stand. Al na tien minuten keken de studenten, uitkomend in de Eerste Divisie, tegen een 3-0 achterstand aan. Zeventien seconden voor tijd scoorde Mike Hendriks de beslissende 7-6 voor de mannen van coach Theo van der Molen.

Daarmee verzekerde Vijfje zich van een plaats bij de eerste drie. Koploper ’t Knooppunt is al kampioen, maar de Groningers strijden met Volendam om de tweede plaats. Of dat nu lukt of niet, het seizoen voor de balgoochelaars kan al niet meer kapot. Als gepromoveerde ploeg waren de verwachtingen niet zo hoog gespannen, maar Vijfje verraste vriend en vijand.

Vrijdag reist het team af naar Heerhugowaard. Daar wacht het tweede elftal van FC Marlène. Ondertussen treedt Volendam aan tegen ’t Knooppunt. “We hebben dus nog een goede kans om de tweede plaats te pakken”, aldus Van der Molen.