Hondenvrienden krijgen stemadvies

nieuws

De vereniging Hondvriendelijk Groningen adviseert haar ruim 800 leden om bij de komende gemeenteraadsverkiezingen te stemmen op de Partij voor de Dieren, Stadspartij of VVD. De vereniging baseert zich op 18 stellingen waar de verschillende partijen op hebben gereageerd.

Volgens de vereniging heeft de Partij voor de Dieren onvermoeibaar gestreden voor de belangen van honden en hondenbezitters. De Stadspartij heeft moties ingediend en vragen gesteld aan het stadsbestuur en de VVD heeft er voor gezorgd dat de opsporingsambtenaars ook een waarschuwing mogen geven in plaats van een boete.

Hondenliefhebbers kunnen wat de vereniging betreft beter niet stemmen op Student & Stad en de SP.

voor het advies zie: www.hondvriendelijkgroningen.nl.

Deel dit artikel:

  1. En dat zijn nogal wat stemmen… want er zijn naar schatting 25 000 Stadjers die direct met de gevolgen van het hondenbeleid te maken krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *