Essent verhuist uit Groningen

nieuws

Essent gaat zijn vestiging in Groningen verplaatsen naar Zwolle. Dat meldt Dagblad van het Noorden zaterdag. De vestiging in Groningen telt ruim 200 medewerkers.

Volgens Essent is de verhuizing noodzakelijk om efficiënter te kunnen werken. Het personeel zou kunnen meeverhuizen naar Zwolle.

Mogelijk wordt de verhuizing al in december doorgevoerd.

Deel dit artikel:

 1. Verkeerde gebouw op de foto. Dat is het pand van Enexys. Het voormalige netwerkbedrijf van Essent maar nu op last van europa afgesplitst. Essent zit in het pand even verder op.

 2. het ergste is wel dat het stadsbestuur onder leiding van ja onze burgervader Rehwinkel niet in staat is om bedrijven zodanige te faciliteren dat de werkgelegenheid de stad uit vloeit, maar ja hij heeft wel sinterklaas binnen gehaalt een topprestatie

   1. nee dat wordt niet geschreven, maar ja Marc jij maakt je eigen waarheid weer. Het is jammer dat door het ondernemersklimaat welke in de loop der jaren is ontwikkeld bedrijven de stad de rug toekeren. Rehwinkel en zijn college zijn er niet in geslaagt om het tij te keren en dat is een gemiste kans waardoor er weer leegstand en werkloosheid ontstaat. Kijk gewoon om je heen dan zie dat grote bedrijven naar elders gaan. Natuurlijk spelen er meer redenen mee welke leiden tot besluitvorming maar het college van B&W moeten signalen oppakken en daar wat mee doen en deze bedrijven koesteren

   2. Tuurlijk niet Piet. Het staat er echt hoor. Je hoeft niet zo agressief te doen als ikop je reageer.

   3. Marc lees wat je wilt lezen, maar ja mag ook lezen de politiek etc. Maar laat ik voor op stellen dat het geen “aanval” is op Rehwinkel echter zij hebben wel de kennis en het aanzien om deze processen te beinvloeden.

   4. Inderdaad Marc, deze keer heb je het bij het rechte eind! Het is de schuld van Rehwinkel.
    Laat hem maar eens een keer met de vuist op tafel slaan in zulke kwesties! Het is zijn taak om voor de stad en zijn inwoners op te komen. Helaas is het een slappe lapzwans.

  1. “Booming” stond een tijd terug ook de koptekst van een lachwekkend artikel van het PvdA propaganda-krantje Gezinsbode. En dan met betrekking tot de “ontwikkelingen” op het Europark.

   Afgezien van een supermarkt en een veel te luxe Sociale Zaken gebouw, is het straks een treurige bedoening op het Europapark. Dat paradepaardje van Willem Smiegt, uh sorry, Willem Smink.

   Met vriendelijke groet

   1. Sozawe-pand gaat ook andere gemeentelijk diensten huisvesten. Daardoor kunnen er een aantal huurpanden worden afgestoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *