Tasjesrover spuit slachtoffer met spray

Een 43-jarige vrouw uit Groningen is donderdagavond rond half tien aan de Morgensterlaan gewelddadig beroofd van haar tas.

Volgens haar verklaring werd ze door een onbekende man met een spray in haar gezicht gespoten. Daarna rukte hij haar tas uit haar handen, waarbij de vrouw kwam te vallen. De dader is weggerend in de richting van de Mercuriusstraat.

De dader is een man van ongeveer 1.70 meter lang met een donkere huidskleur. Hij droeg een zwarte broek, zwart jack met witte strepen en witte sportschoenen. Hij had de capuchon op zijn hoofd. De vrouw had hem in de Eikenlaan al zien joggen. De kans bestaat dat deze man haar al enige tijd is gevolgd. De politie wil graag in contact met mensen die de dader herkennen of gezien hebben.

Deel dit artikel: