Jong FC Groningen laat langs NEC/FC Oss

Jong FC Groningen heeft dinsdagavond met 2-1 van Jong NEC/FC Oss gewonnen. Op sportpark Corpus Den Hoorn zorgde Nick Bakker in de slotfase voor de drie punten.

Bij Groningen stonden onder andere Johansson, Magnasco, Femi en Texeira in de basis. Texeira kopte Groningen na een half uur spelen op voorsprong. De bezoekers kwamen vlak voor rust op gelijke hoogte.

In de tweede helft maakte Zivkovic zijn debuut in het team van Dick Lukkien. Het talent tekende eerder deze week een drie-jarig contract bij FC Groningen.

Nick Bakker scoorde twee minuten voor tijd voor de winnende treffer. Na een schot van Henk Bos op de paal, was Bakker uit de rebound trefzeker.

Jong FC Groningen staat door de overwinning op de derde plaats in de beloftencompetitie.