Twitteraars stimuleren fietsgebruik met #twitterfiets

Om het fietsgebruik te stimuleren is dindagochtend in Martiniplaza de actie ‘Twitterfiets’ gelanceerd. Lodewijk de Waal, voorzitter van de Landelijke Taskforce Mobiliteitsmanagment, reikte sleutels van een fiets, e-bike en scooter uit aan prominenten.

Zij zullen de komende tijd twitterend verslag doen van hun tochten, om het fietsen te stimuleren. Maurice Hoogeveen, wethouder Gemeente Assen, Lambert Zwiers directeur VNO-NCW Noord en Nynke van Dijk, communicatieadviseur Regio Groningen-Assen, mogen als eerste verslag doen van hun ritjes. Voor Lambert Zwiers was het 28 jaar geleden dat hij voor het laatst een fiets aanraakte.

Mensen die de twitterfiets op straat tegenkomen en daar een foto van maken, maken kans op een prijs. Via #twitterfiets kun je op Twitter volgen waar de stalen rossen zich begeven.

Deel dit artikel:
Adverteren?