Groningen wil hoge ogen gooien op Eurovoetbal

Trainer Paul Raveneau van FC Groningen A1 wil met zijn team meedoen om de titel op Eurovoetbal. Het jeugdtoernooi wordt komend weekend gehouden op sportpark De Esserberg en duurt tot pinkstermaandag.

Raveneau zegt dat hij ook veel verwacht van de twee andere Nederlandse teams op Eurovoetbal, sc Heerenveen en PSV. De A1 van FC Groningen heeft in de tweede seizoenshelft een goede opmars gemaakt, waarin ook sc Heerenveen en PSV werden verslagen. De kwaliteiten van de buitenlandse tegenstanders zijn moeilijk in te schatten, volgens Raveneau.

Toernooidirecteur John van Dalen gaf aan dat deze week de puntjes op de i worden gezet. Deze dagen komen de teams aan in Nederland en moeten naar hun verblijfplaatsen worden gebracht. Ook moet De Esserberg gereed worden gemaakt voor het toernooi.