Eis: Tien jaar cel voor misbruik 12-jarige dochter

Tegen de vader die zijn eigen 12-jarige dochter  zwanger heeft gemaakt,  is voor de Groninger rechtbank 10 jaar cel geëist. Het misbruik van het meisje, dat vorig jaar tijdens een schooluitje van een kind beviel, duurde al sinds haar zesde.

De verdachte zei weinig tijdens het proces. Wel verklaarde hij niemand verkracht of vermoord te hebben en dat hij van zijn kinderen houdt. Hij misbruikte ook al een dochter uit een eerder huwelijk.

Het slachtoffer wist niet beter en vond het misbruik normaal. Het meisje is met haar dochter al een tijd ondergebracht in een pleeggezin.

Deel dit artikel:

  1. Schokkend dat niemand iets heeft gemerkt of gezegd. Ook schokkend dat een kind van die leeftijd in Nederland het normaal vind dat haar vader sex met haar heeft. Tijd om kinderen al op jonge leeftijd verplicht les te geven over sexualiteit en waar grenzen liggen en dat je zelf bepaalt wanneer iets wel of niet kan en hoe je die grenzen aan geeft. En vooral, wat je moet doen als iemand, en zeker een volwassene, over jou grenzen heen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *