Veel bezwaren tegen hondenbeleid

nieuws

Er zijn veel bezwaarschriften ingediend tegen het, dit jaar ingevoerde hondenbeleid ,in Groningen. De indieners van de bezwaarschriften krijgen de gelegenheid van de gemeente hun bezwaren mondeling toe te lichten.

Het aantal bezwaarschriften is zo groot dat er in december meerdere hoorzittingen zullen plaatsvinden. Per hoorzitting worden 25 personen in de gelegenheid gesteld hun bezwaren toe te lichten.

Sinds april dit jaar mogen honden niet meer loslopen, moeten eigenaren in het bezit zijn van een opruimzakje en moet hondenpoep worden opgeruimd, behalve op een beperkt aantal aangewezen uitrengebieden.

Deel dit artikel:

  1. Zolang je hondenbelasting moet betalen vind ik het een taak van de gemeente om hondenpoep op te ruimen.Je moet tenslotte hondenbelasting betalen.

    voor één hond € 91,80
    voor twee honden € 228,12
    voor elke volgende hond € 183,60
    Nu is het gewoon de kas van de gemeente vullen.

  2. Dus hondenbelasting geeft hondeneigenaren het recht om hun honden voor andermans deur te laten poepen? Ben het niet eens met de hondenbelasting maar ben het zeker niet eens met alle hondenpoep die ik elke dag weer voor mijn deur vind. Eerst poep opruimen en dan zeuern over (onterechte) belastingen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *