Agressieve Groningers in de kraag gevat

Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag diverse personen aangehouden voor bedreiging en mishandeling.

Een 25-jarige man uit Assen werd in de Poelestraat aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid had bedreigd. Agenten die snel ter plaatse waren konden de man snel aanhouden. Waarom de twintiger de portier bedreigd had, is niet duidelijk.

Een negentienjarige Stadjer werd voor het voormalige Kleinpoortje aangehouden omdat hij een aantal mensen met een mes bedreigd zou hebben. Bij fouillering werd er een knipmes aangetroffen. Het mes is in beslag genomen en de tiener is overgebracht naar het cellencomplex.

En in de Peperstraat werd een 24-jarige Stadjer opgepakt omdat hij een leeftijdsgenoot op zijn hoofd had geslagen. Het slachtoffer hield hier een hoofdwond aan over. De verdachte is opgepakt en overgebracht naar het politiebureau.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *