Tiener van fiets beroofd op Vismarkt

Op de Vismarkt is in de nacht van woensdag op donderdag een achttienjarige Stadjer van zijn fiets beroofd.

De tiener liep samen met een vriend vanaf de Herestraat naar de Vismarkt. Plotseling werd hij bedreigd door een man met een vuurwapen. De verdachte, die in gezelschap was van een kompaan, eiste onder bedreiging dat de jongen zijn fiets af gaf. Nadat hij dit gedaan had ging het duo er al fietsend vandoor in de richting van de Westerhaven.

De jongens hebben agenten een duidelijk signalement kunnen geven. De eerste man zou een getint uiterlijk hebben, 1.70 meter lang zijn en ongeveer 22 jaar oud zijn. Daarnaast zou hij een ringbaardje hebben, had hij kort zwart haar en droeg hij een blauw vest. De tweede man zou ook 22 jaar oud zijn, een getint uiterlijk hebben en 1.70 meter lang zijn. Hij had iets langer achterover gekamd krullend haar. Daarbij droeg hij een zonnebril, sneakers en een spijkerbroek.