Groningse Basketbalweek gaat niet door

De Groningse Basketbalweek gaat niet door. Dat laat Grietje Pasma van Topsport Noord Nederland weten. Mede daarom houdt de Stichting Haarlem Basketball Week op te bestaan.

Reden voor het afgelasten van de week is het verlate reageren van de gemeente en provincie waardoor er niet op tijd sponsoren gevonden konden worden. Ook is de agenda van de uitgenodigde Gasterra Flames-spelers al vol. De Basketbalweek was gepland tussen kerst en oud en nieuw, de enige periode waarin de basketballers vrij zijn.

Nadat vorig jaar Stichting Haarlem Basketball Week besloot de Haarlemse Basketbalweek geen vervolg te geven aan de traditie vond Grietje Pasma het een leuk plan om de week naar Groningen te verplaatsen. Het niet doorgaan van de Groningse Basketbalweek dit jaar wil volgens Pasma niet zeggen dat het concept geheel van de baan is.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *