Politie zoekt dader van poging tot aanranding

De politie is op zoek naar de dader van een aanranding die zondagavond plaatsvond in Groningen. Er werd een Burgernetactie op touw gezet maar die leidde niet tot een resultaat.

De aanranding vond plaats rond 23.00 uur in de buurt van winkelcentrum Paddepoel. Een jonge vrouw werd door een nog onbekende man van de fiets getrokken. Zij kon hem echter van zich afslaan en wist te ontkomen. De vrouw kon aan agenten een duidelijk signalement van de dader geven. De dader zou blank en rond de veertig jaar zijn. Hij is 1.80 meter lang en heeft een stevig postuur en is kaal. Tijdens de aanranding droeg hij een beige-jas tot op zijn knieën.

Mocht u de dader gezien hebben, of weten waar hij op dit moment verblijft, dan wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44. De politie roept op om zelf geen actie te ondernemen.