Bestuurder gewond bij verkeersongeluk Bornholmstraat

112
Foto: Martin Nuver - 112groningen.nl

Een 24-jarige automobilist uit Vlagtwedde is maandagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de kruising Rigaweg met de Bornholmstraat.

Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen een trekker, die bestuurd werd door een dertig jarige man, en een auto met elkaar in botsing. Bij de botsing werd de autodeur er uitgereden. Omdat in eerste instantie gedacht werd dat de bestuurder van de auto bekneld in zijn voertuig zat, werd ook de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst bleek de man op eigen kracht uit zijn vehikel gekomen te zijn. Wel was hij lichtgewond omdat hij een deurklink tegen zijn hoofd had gekregen. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto is bij het ongeluk zwaar beschadigd geraakt en is weggesleept door een bergingsbedrijf. De bestuurder van de trekker kon zijn weg vervolgen.