OOG op ESNS: live op Eurosonic Noorderslag

 

Ook dit jaar was OOG Radio live aanwezig in de binnenstad van Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag. Vanuit een locatiestudio in The Student Hotel werd live radio en livestream gemaakt, met daarbij ook live optredens op De Speelplaats.

OOG op ESNS Livestream via YouTube offline OOG op ESNS Facebook OOG op ESNS Instagram OOG op ESNS Spotify

Daarnaast komen diverse gasten langs voor een interview en natuurlijk verspreiden de OOG op ESNS reporters zich door de binnenstad voor live interviews met festivalgangers en artiesten.

En jij bent van harte uitgenodigd, want OOG op ESNS is gratis toegankelijk voor iedereen! Kom gezellig langs, we zijn woensdag 15 t/m vrijdag 17 januari iedere dag van 17.00 tot 21.00 uur aanwezig in The Student Hotel Groningen, Boterdiep 9 in Groningen.

Recap dag 1

Hier is een recap te zien van een aantal artiesten die op de eerste dag opgetreden hebben op de Speelplaats.

Speelplaats

Tijdens het evenement werdt live radio gemaakt en traden diverse nationale en internationale artiesten op met een (semi-) akoestische sessie. Er was een band die voor het eerst ooit optrad, een aantal bands speelden nieuw materiaal, en sommigen speelden voor het eerst in een akoestische setting.

OOG op ESNS Spotify

OOG heeft een aantal acts geselecteerd en in een Spotify playlist gezet. Hier zitten ook de acts bij die op onze livestage, de Speelplaats, zullen optreden.

Deel dit artikel: