Twee gewonden bij steekpartij Oosterstraat, agenten gebruiken taser

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

Bij een steekpartij in de Oosterstraat zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt. Een verdachte is door agenten aangehouden.

“Rond 03.30 uur kwam bij ons een melding binnen van een steekincident”, meldt een politiewoordvoerder. “Op de locatie troffen wij een 25-jarige man uit Groningen aan die omstanders bedreigde met een mes. Wij waarschuwden de verdachte dat hij het mes moest laten vallen. Toen hij hier geen gehoor aan gaf hebben we gebruik gemaakt van de taser (stroomstootwapen, red.).”

De verdachte is hierna overmeesterd en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Bij de steekpartij raakten twee mannen van 20 en 27 jaar oud gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek in de zaak.