Lycurgus neemt afscheid van drie spelers; selectie nog niet compleet

sport
Foto: Wouter Holsappel

Nova Tech Lycurgus begint het nieuwe volleybalseizoen na de zomer met een grotendeels nieuwe selectie. Spelers komen en spelers vertrekken.

Maarten Bartels, Thomas Sleurink en Ramon Martinez Gion vertrekken naar elders. Sleurink speelt komend seizoen voor Draisma Dymano uit Apeldoorn, De nieuwe club voor Bartels en Martinez Gion is nog onbekend.

In een eerder stadium maakte Nova Tech Lycurgus al bekend dat zes andere spelers komend seizoen niet terugkeren. Het gaat om Kay van Dijk, Cole Bogner, Cole Gillis, Kyle McCauley, Luuk Hofhuis en Arjan Westra.

Zoals bekend is het contract met Niels de Vries en Robin Boekhoudt verlengd. Inmiddels staan acht spelers onder contract voor komend seizoen. De rest van de selectie maakt Lycurgus de komende dagen bekend. Aan de nieuwe coach Mark Lebedew de taak om er opnieuw een team van te smeden dat voor de prijzen gaat.