Script houdt open dag tijdens Wereld Autismeweek

nieuws

Script aan de Europaweg houdt op donderdag 4 april een open dag. Bij Script leren jongeren en volwassenen met autisme en/of hoogbegaafdheid programmeren.

Komende week, van 30 maart t/m 6 april, is het Wereld Autismeweek. Iedereen die nieuwsgierig is naar het werken van Script, kan donderdag 4 april tussen 15.00 en 19.00 uur zonder afspraak binnenlopen op het kantoor aan de Europaweg 31.

De meeste mensen die bij Script leren programmeren, hebben kenmerken van autisme en/of hoogbegaafdheid. Zij zijn extra gevoelig voor overprikkeling. Een gestructureerde, rustige omgeving is noodzakelijk om goed te kunnen werken en leren. Het kantoor van Script is dan ook prikkelarm. Mede-initiatiefnemer Bert Kat: “Nu maken we voor één keer een uitzondering en kun je gewoon binnen komen lopen voor een uniek kijkje achter de schermen. Natuurlijk zijn onze deelnemers goed geïnformeerd en kunnen zij zelf kiezen of ze tijdens de open dag ook aanwezig zijn of niet.”

De open dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in Script. Of je nu belangstelling hebt voor het volgen van een traject, vanuit je vakgebied nieuwsgierig bent of meer wilt weten over de specifieke bedrijfsfilosofie: iedereen is van harte welkom. Het team van Script staat klaar voor het beantwoorden van alle vragen.