Landgoed Groenestein in Helpman krijgt opknapbeurt, omwonenden mogen meedenken

nieuws
Landgoed Groenestein - Foto via Landschapsbeheer Groningen

Landschapsbeheer Groningen en de gemeente gaan, in het kader van het project Groene Parels van het Noorden II, het Landgoed Groenestein in Helpman herstellen. 

De precieze werkzaamheden zijn nog niet bekend, maar de bestaande plannen en ideeën over het herstel van het groen worden aangevuld met wensen van omwonenden. Pas als duidelijk is wat alle betrokken partijen willen en kunnen, worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd.

Om te weten te komen wat omwonenden willen met het vernieuwde Groenestein, organiseert Landschapsbeheer Groningen een informatieavond. Wegens de vele aanmeldingen is de informatieavond verplaatst van dinsdagavond 5 maart naar donderdagavond 14 maart. Ook vindt de informatieavond plaats op een andere locatie met grotere zaal, namelijk BSV De Helpen. Meer informatie vind je op de website van Landschapsbeheer Groningen.