‘Leutje Stadion’ van Kids United feestelijk geopend

nieuws
Foto via Gemeente Groningen

Met een druk op de knop opende wethouder Inge Jongman zaterdagmiddag het ‘Leutje Stadion’ van Kids United op Sportpark De Kring in Hoogkerk. 

De opening van het stadion markeerde ook het eind van het seizoen voor Kids United. De laatste wedstrijd van het seizoen werd na de opening ook gespeeld, waarbij Kids United wist te winnen van een sponsorenteam. Daarnaast gaf Wat Aans een optreden.

Het ‘Leutje Stadion’ vormt onderdeel van een upgrade van de faciliteiten voor Kids United. Tot nu toe moest Kids United gebruik maken van de faciliteiten van PKC’83. Met geld van sponsoren en donateurs kon de tribune van twaalf meter tussen de dug-outs van Kids United gebouwd worden. Daarnaast wordt er gebouwd aan een eigen kantine voor Kids United.