Harbers en Heijnen snuisteren op Suikerterrein en Gerrit Krolbrug

nieuws
Foto: Mark Harbers via Twitter (@markharbers)

Minister Mark Harbers en staatssecretaris Vivianne Heijnen zijn maandag in Groningen. Voorafgaand aan overleggen in het kader van de zogenaamde ‘MIRT-cyclus’ waren er onder meer bezoeken aan het Suikerterrein en aan de Gerrit Krolbrug.

Samen met wethouder Philip Broeksma en uittredend gedeputeerde Melissa van Hoorn werden de minister en staatssecretaris rondgeleid over het Suikerterrein.

Foto: Rieks Oijnhausen

Harbers ging vervolgens langs bij de Gerrit Krolbrug. De minister noemde de brug op Twitter, na zijn bezoek, een ‘belangrijke verbinding over het Van Starkenborghkanaal’ en stelt dat er hard gewerkt wordt aan een tijdelijke verbinding, die naar verwachting eind 2023 af is.