‘PSV overweegt miljoenenbod op Ricardo Pepi’

nieuws
Foto via FC Groningen

De degradatie van FC Groningen lijkt PSV er niet te van weerhouden om veel geld op tafel te leggen om Ricardo Pepi (20) over te nemen. De club uit Noord-Brabant is volgens het Eindhovens Dagblad bereid om miljoenen te betalen aan FC Augsburg voor de Amerikaanse spits.

Volgens de Brabantse krant wil FC Augsburg tien of elf miljoen euro van een overnamekandidaat. PSV zou niet bereid zijn om dergelijke bedragen meteen op tafel te leggen, maar wel willen proberen om de spits voor een paar miljoen euro minder naar Eindhoven te halen.

Pepi kan op meer belangstelling rekenen. Ook Feyenoord zou azen op de diensten van de twintigjarige Amerikaan. Het ED denkt echter te weten dat de club uit Rotterdam terughoudender is dan de Eindhovenaren en dat Pepi zelf ook open zou staan voor een transfer naar het zuiden van het land.