Wall House verandert half jaar lang in Camera Obscura

nieuws
Foto: Rick van der Velde

Wall House aan het Hoornsemeer verandert komend seizoen tijdelijk in een camera obscura. De tentoonstelling “Camera Obscura” brengt vanaf 1 april een ode aan dit bijzondere gebouw.

In de expositie reageren drie Groninger fotografen op het Wall House, een ontwerp van de Amerikaanse architect John Hejduk, en op de omgeving waarin het staat. Het gaat om Annemarie van Buuren, Baukje Pietje Venema en Arjan Verschoor. De tentoonstelling is te zien tot 20 augustus.

De feestelijkheden rond de opening van de tentoonstelling, op zaterdag 1 april, duren de hele middag. Van april tot november is Wall House elke zaterdag en zondag, Paasmaandag en Pinkstermaandag van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk voor publiek. Er zijn dan ook diverse activiteiten, workshops en rondleidingen.