Drs. Vijfje ruim langs ZVV Middelburg

sport
Foto Wouter Holsappel. Drs. Vijfje landskampioen

Drs. Vijfje heeft vrijdagavond thuis de eerste wedstrijd in poule B van het zaalvoetbal met 4-1 gewonnen van ZVV Middelburg.

Laurien de Jonge, Nynke Popken, Renee van der Pijl en Nina van de Putte scoorden voor de Groninger studentes. Drs. Vijfje heeft na één wedstrijd al tien punten. Dat komt, omdat een deel van de punten uit het eerste deel van de competitie in de eredivisie meegenomen werden. Vijfje eindigde daar als zevende. De bovenste zes spelen in poule A.

Drs. Vijfje is koploper in poule B en wanneer de eerste plaats vastgehouden wordt kan er nog mee gedaan worden aan de play-offs voor het kampioenschap. Dan moet eerst een beslissingswedstrijd tegen de nummer zes van poule A gewonnen worden. Drs. Vijfje is regerend landskampioen, maar dit seizoen vallen de resultaten tot nu toe tegen.