Daisy Veenstra: “Even bijkomen van media aandacht”

oogochtendshow

Maandagavond 6 februari greep ze net naast de landelijke Vrouw in de Media Award 2022. In januari won ze de Vrouw in de Media Award 2022 Groningen, omdat ze met haar muziek lastige thema’s bespreekbaar maakt zoals eenzaamheid, onzekerheid en depressie onder jongeren. 

Op de vraag hoe groot de teleurstelling is, zegt ze: “Helemaal niet zo erg hoor. Ik vind het goed om eventjes bij te komen van alle media aandacht.” Sinds ze de provinciale award heeft gewonnen, kwam er ontzettend veel op haar af. Het liep storm en dat had ze helemaal niet verwacht.

Schrijven voor andere artiesten

De landelijke uitreiking vond maandagavond plaats via Zoom. “Ergens was dat heel relaxed. Ik droeg van boven een nette trui, mijn make-up zat goed en ik had ook m’n joggingbroek aan”, zegt Daisy lachend. Momenteel is ze aan het experimenteren met het schrijven van songteksten voor andere artiesten. Dit voorjaar brengt Daisy Veenstra een nieuw nummer uit met het thema extase.

Het interview van Daisy Veenstra in de OOG Ochtendshow is hier te beluisteren: