Vrouwen Drs. Vijfje uitgeschakeld in beker

sport
Foto Wouter Holsappel. Drs. Vijfje landskampioen

De vrouwen van zaalvoetbalvereniging Drs. Vijfje zijn vrijdagavond uitgeschakeld in het bekertoernooi.

In Damwoude werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen SV Libertas. Laura de Groen scoorde voor Drs. Vijfje. Beide ploegen eindigden in punten en doelsaldo gelijk in de poulefase, alleen heeft Libertas meer doelpunten gemaakt.

Volgende week start de competitie weer. Drs Vijfje werd in het eerde deel van de competitie zevende en start daardoor in poule B. De Groninger studentes moeten die poule van zes clubs zien te winnen, want dan wordt er een wedstrijd gespeeld tegen de nummer zes van poule A, waarin de hoogst geklasseerde teams tegen elkaar spelen.

Als die wedstrijd wordt gewonnen, kan Drs. Vijfje nog proberen via de play-offs de landstitel te prolongeren. Vanwege de resultaten in het eerste deel van de competitie start Vijfje als koploper in poule B met zeven punten en dat is twee meer dan DWOW dat als tweede begint.