Veel schade bij woningbrand in binnenstad

nieuws
Foto: 112groningen.nl

In een woning aan de Pelsterstraat in de binnenstad heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed. Bij de brand raakte niemand gewond.

De melding van de brand kwam rond 02.45 uur binnen waarop twee tankautospuiten en een hoogwerker naar de locatie werden gestuurd. “Door snel optreden hebben we erger kunnen voorkomen”, vertelt een brandweerwoordvoerder. “Niemand is gewond geraakt en stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij het afhandelen van de schade.”

Volgens nieuwsfotografen is de schade groot. “Door de brand zijn de ramen er uit gegaan. Er kwam veel rook vrij. Vanwege de brand was de straat afgesloten voor het verkeer.” Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan.

Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl
Deel dit artikel: