Wintercircus en kermisattracties in het Westpark

nieuws
foto: http://www.detuinindestad.nl/

Tuinindestad aan de Tarralaan houdt op donderdag 29 en vrijdag 30 december een wintercircus, met diverse acts en kermisklanten.

Belangstellenden hebben gratis toegang tot het kermisterrein, met authentieke circuswagens, kermisattracties, een circustent en overal lichtjes. Er zijn acts van onder meer Bombardo de levende kanonskogel en Morna, het meisje in de vissenkom.

De keuken van Tuinindestad verkoopt soep, warme bollen en wafels. Een knipkaart voor alle voorstellingen en een versnapering kost 5 euro.

Tuinindestad is vervolgens, van 2 t/m 8 januari, open voor iedereen die warmte nodig heeft, of warmte kan geven. Er zijn diverse activiteiten, zoals een knutseltafel, een spelletjesmiddag, klaverjassen of een film kijken.