Nieuwe namen voor Rhythm & Blues Night bekend

nieuws
Foto: arjmage from FreeImages

SPOT Groningen heeft deze donderdag acht nieuwe artiesten en bands toegevoegd aan het programma van de 31e editie van de Rhythm & Blues Night.

Op zaterdag 29 april komen Kitty, Daisy & Lewis, Jim Jones All Stars, Leif De Leeuw Band, Martin Harley, Nick Waterhouse, Theo Lawrence, Barrence Whitfield and the Savages en Lee Bains + The Glory Fires ook naar De Oosterpoort.

Het festival brengt elk jaar vele topacts uit de wereld van de blues, roots, americana en rhythm ‘n’ blues scene bij elkaar. Het merendeel van de artiesten komt uit de Verenigde Staten. Het betreft een twintigtal acts op vijf verschillende podia.

De organisatie had eerder al de komst aangekondigd van Kenny Wayne Shepherd, David Eugene Edwards, Ana Popovic en Jason Ringenberg & His Barnstormers. De kaartverkoop is al in volle gang.