Politie zoekt naar jonge overvaller van pizzeria aan Zonnelaan

nieuws
Foto via Politie.nl

Een pizzeria aan de Zonnelaan in Paddepoel werd maandagavond opgeschrikt door een overval. De politie roept dinsdagmiddag de hulp in van het publiek om de jonge overvaller op te sporen.

De jongeman kwam maandagavond rond 22.00 uur de pizzeria binnen met een mes en bedreigde de medewerkers. Het personeel wist zichzelf meteen in veiligheid te brengen, door via een andere uitgang het gebouw te ontvluchten. Niemand raakte gewond, maar de schrik zat er flink in bij de medewerkers van de pizzeria.

Ook de dader sloeg op de vlucht. Hij vertrok na de overval op de fiets richting de Eikenlaan.

Jonge overvaller

Volgens de politie gaat het om een jongeman van ongeveer 16 of 17 jaar. De jonge overvaller had een getinte huidskleur en droeg een lichte jas met een grijze trui met capuchon. Tijdens de overval dreigde hij met een keukenmes en had een blauwe tas van supermarkt Albert Heijn bij zich.

Politie zoekt tips en camerabeelden

De politie is een onderzoek gestart. Agenten spraken met getuigen, verrichtten buurtonderzoek en stelden camerabeelden veilig. Maar tips van het publiek zijn ook welkom. Mensen met meer informatie over de overval, kunnen contact opnemen met de Opsporingstiplijn via telefoonnumer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook camerabeelden (bijvoorbeeld van een deurbel- of beveiligingscamera) waarop mogelijk iets te zien is, wil de politie graag hebben om de overvaller op te sporen.