Lycurgus wint van Numidia/VL Limax

sport

Samen Lycurgus heeft zondag de uitwedstrijd in het Limburgse Linne tegen Numidia/VL Limax gewonnen. In een spannende vijfsetter werd het 2-3.

De Limburgers hadden voorafgaand aan deze wedstrijd in hun vier wedstrijden nog geen punt verloren, en stonden bovenaan in de eredivisie. De eerste set was al gelijk spannend. De thuisploeg won die set door het derde setpunt te pakken: 27-25. De tweede set ging eenvoudiger naar de Limburger, met 25-21. De derde set ging simpel naar Lycurgus, met 14-25, en ook de vierde set was voor de Groninger volleyballers: 23-25. Een zenuwslopende vijfde set volgde. Die ging uiteindelijk met 21-23 naar Lycurgus.

Lycurgus staat op de achtste plaats in de eredivisie, met 7 punten uit 5 wedstrijden. De nieuwe koploper is Draisma Dynamo uit Apeldoorn, met 14 punten. VC Limax is gezakt naar de tweede plaats en heeft 13 punten.

 

Deel dit artikel: