Agenten blussen containerbrand op Westerhaven

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de Westerhaven heeft dinsdagavond brand gewoed in een afvalcontainer. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 20.00 uur binnen waarop een tankautospuit naar de Westerhaven werd gestuurd. “Ook politieagenten werden naar het adres gestuurd”, vertelt Ten Cate. “Zij waren ook als eerste aanwezig en zij zagen dat er een afvalcontainer stond te roken nabij een kledingwinkel. Met een poederblusser hebben zij het vuur onder controle gebracht.”

Kort daarna arriveerde de brandweer. “Zij hebben uit voorzorg de container vol water laten lopen zodat een eventuele smeulende brand onder controle is gebracht.” Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie doet hier onderzoek naar.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl