Politie doet inval in woning in De Hoogte

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

De politie heeft dinsdag op meerdere plekken in de stad invallen gedaan in verband met de handel in verdovende middelen. Eén van de invallen vond plaats in wijk De Hoogte.

“Rond 06.00 uur is er een inval geweest in een woning aan De Zuilen”, vertelt een nieuwsfotograaf. “Er staan hier halverwege de ochtend nog verschillende politieauto’s in de straat, en agenten zijn druk bezig met een onderzoek.” Volgens de fotograaf vond de inval plaats in een flatwoning, en werd ook onderzoek gedaan in een kelderbox van de flat. De politie laat weten dat het één van de locaties is waar een inval is gedaan. Bij de invallen zouden meerdere mensen zijn aangehouden, en ook zijn er diverse materialen en spullen in beslag genomen. De verdachten komen allen uit Groningen en zijn tussen de 21 en 34 jaar oud.

De politie kwam de verdachten op het spoor na anonieme meldingen bij Meld Misdaad Anoniem. Daarop werd een ondermijningsonderzoek gestart.

Foto: Rieks Oijnhausen