Donar verliest ook zesde oefenduel

sport
Foto: Donar

De basketballers van Donar hebben vrijdag in België een oefenduel tegen Kangoeroes Basket Mechelen met 96 – 85 verloren. Het was de zesde nederlaag in even zovele oefenwedstrijden.

Donar kon eindelijk weer beschikken over Leon Williams en Olaf Schaftenaar. Die ontbraken tot nu toe in de voorbereiding omdat ze met het Nederlands team deelnamen aan het EK Basketbal. Donar begon goed aan de wedstrijd, maar stond halverwege toch acht punten achter. Het verschil liep uiteindelijk op tot elf punten. Olaf Schaftenaar scoorde 14 punten, Clay Mounce en Charles Callison kwamen beide tot 13 punten.

Voor Donar resten nog twee oefenduels: zondag in en tegen Antwerpen en volgende week zaterdag in Assen tegen Feyenoord. Op 28 september volgt een duel om de supercup. Bekerwinnaar Donar treedt dan aan tegen landskampioen Heroes Den Bosch.

Deel dit artikel: