Verdachte van betrokkenheid steekpartij Hoendiep aangehouden

nieuws
Foto: 112 Groningen

De politie heeft woensdagavond een 29-jarige man uit Groningen aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident in een woning aan het Hoendiep.

De man zit vast en wordt deze donderdag verhoord. Bij de steekpartij van maandagmiddag raakte een 26-jarige man uit Groningen gewond. De politie had een verdachte op het oog, maar die was kort na het voorval gevlucht.

Volgens de politie blijkt uit onderzoek dat het slachtoffer vlak voor het incident in zijn woning door de verdachte was benaderd. Vervolgens ontstond een conflict, wat escaleerde in het steekincident. Het slachtoffer werd behandeld in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis. Het onderzoek naar wat er precies aan Het Hoendiep is gebeurd gaat door.