Persoon om het leven gekomen bij ongeluk Aduarderdiep

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een ongeluk aan de Nieuwbrugsterweg tussen Hoogkerk en Nieuwklap is woensdagochtend een persoon om het leven gekomen. Dat meldt de politie.

De melding van een persoon te water kwam rond 11.45 uur bij de hulpdiensten binnen waarop hulpdiensten massaal uitrukten. Behalve een ambulance, de politie en duikers van de brandweer kwam ook het Mobiel Medisch Team, het MMT, in een traumahelikopter ter plaatse. “Een persoon is door nog onbekende oorzaak in het water van het Aduarderdiep gevallen”, vertelt een politiewoordvoerder. “Duikers van de brandweer hebben de persoon uit het water gehaald, maar hulp mocht op dat moment al niet meer baten.”

Vanwege het ongeluk is de Nieuwbrugsterweg afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl