Haren zondag in het teken van negende editie Haren-Haren

nieuws
Foto: renategranade0 via Pixabay

Haren staat zondag in het teken van de negende editie van de wielerklassieker Haren-Haren. Het startschot werd om 08.30 uur gegeven door KNMI-weerman Marco Verhoef.

De wielerklassieker bestaat uit drie verschillende afstanden. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 50 kilometer, 105 of 165 kilometer. De start van de tocht van 165 kilometer was om 08.30 uur. De groep die 105 kilometer fietst, start om 09.00 uur. De laatste groep mag om 09.30 uur beginnen aan de klassieker. De start vindt plaats bij ’t Clockhuys in Haren. Ook kunnen deelnemers er voor kiezen om in Odoorn te starten. De drie tochten voeren via het Hondsruggebied. De ruggen en dalen van dit gebied werden in de ijstijden gevormd.

De finish is wederom bij ’t Clockhuys, waar er de ruimte is om na te praten, waar een drankje gedronken kan worden en waar ook muziek zal zijn. Meer informatie over het evenement vind je op deze website.

Deel dit artikel: