FestiValderAa in Schipborg goed bezocht

Tijdens corona was het er niet, maar afgelopen weekend was het FestiValderAa weer een druk bezochte plek in het Drentse Schipborg.

Elk jaar verandert het stroomdallandschap van de Drentsche Aa drie dagen lang in een fantastisch theater- en muzieklandschap. Verrassende artiesten en voorstellingen op diverse prachtige locaties in en rondom het dorp Schipborg. Theater voor grote en kleine mensen, cabaret, acrobatiek, beeldende kunst, straattheater, dans, muziek en een fantastisch festivalterrein.

De omgeving waarin het festival is ingebed is leidend in de programmering.  Deze unieke omgeving, die veel natuurliefhebbers aantrekt, vormt het decor van het festival. Het festival doet (naar eigen zeggen) nadrukkelijk geen ingrepen in de natuur, maar geven deze juist een centrale plaats in het programma. Volledige duurzaamheid is dan ook het streven van het festival.

Deel dit artikel: