Publiek geniet massaal van Green Day, Fall Out Boy en Weezer in Stadspark

nieuws
Foto: Wouter Holsappel

Het publiek heeft woensdagavond massaal genoten van de Hella Mega Tour in het Stadspark. Green Day, Fall Out Boy en Weezer gaven er een optreden.

Verslaggever Wouter Holsappel van OOG Tv meldt halverwege de avond dat het concert 35.000 mensen op de been heeft gebracht. Concertorganisator MOJO had mensen van tevoren al opgeroepen om op tijd van huis te gaan, omdat men de verwachting had dat het druk zou worden op de wegen in en om de stad. Rond 16.00 uur gingen de hekken van het terrein open.

De tour van de drie bands werd enkele jaren geleden al aangekondigd. De coronapandemie gooide echter roet in het eten. De tour werd iets kleiner en een aantal locaties werd aangepast, waar Groningen de vruchten van plukte. Dinsdagavond waren de bands nog in het Sportpaleis in Antwerpen te zien, vrijdag is de tour Het Kanaal overgestoken en in Londen te vinden.

Donderdagavond staat in het Stadspark een concert van Guns ’n Roses gepland.

Foto: Wouter Holsappel

Deel dit artikel: