Rijkswaterstaat haalt fietsster van oostelijke ringweg

nieuws
Foto: Weginspecteur Jeroen Bos via Twitter

Een fietsende vrouw vroeg zich dinsdagmiddag af waarom er zoveel getoeterd werd, nadat ze een verkeerde weg was ingeslagen. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat kwam langs om haar een antwoord te geven: Ze reed op de oostelijke ringweg.

De vrouw was nietsvermoedend een verkeerde weg ingeslagen en belandde op de oostelijke ringweg. Hoewel er vaak naar de vrouw werd getoeterd, reden de meeste automobilisten door. Eén van hen besloot te stoppen de vrouw aan te spreken en de hulpdiensten te bellen.

De vrouw raakte gelukkig niet gewond. Onder begeleiding van een weginspecteur van Rijkswaterstaat werd de vrouw naar een plek gebracht waar ze haar fietstocht kon vervolgen.

Deel dit artikel: