Piccardthoftunnel vanaf maandag twee maanden dicht

nieuws

De Piccardthoftunnel is vanaf maandag twee maanden afgesloten voor fietsers en voetgangers. De oorzaak zijn werkzaamheden.

De tunnel tussen het Stadspark en volkstuincomplex Piccardthof wordt de komende periode gerenoveerd en verbreed. De verbreding is nodig omdat de zuidelijke ringweg tussen het Vrijheidsplein en Hoogkerk ook wordt verbreed. Vanwege de werkzaamheden moet de tunnel dicht. Komende zomer is de tunnel vanaf 9 juli open, om vervolgens op 29 augustus opnieuw ruim een maand dicht te gaan.

Fietsers en voetgangers worden de komende periode omgeleid via de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn en de onderdoorgang bij Hoogkerk. Bij de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn worden op de meest drukke momenten verkeersregelaars ingezet, die fietsers helpen bij het oversteken van de op- en afrit.

Deel dit artikel: