Gewonden bij frontale botsing op Jeverweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op de Jeverweg zijn twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.45 uur. “Door nog onbekende oorzaak zijn twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst”, vertelt Ten Cate. “Daarbij zijn drie personen gewond geraakt en is aan de voertuigen veel schade ontstaan.” Hulpdiensten rukten met groot materieel uit. “Hier in de straat staan drie ambulances. De verpleegkundigen worden ondersteund door het MMT, het Mobiel Medisch Team. Ook de brandweer is ter plaatse met een tankautospuit en het grote hulpverleningsvoertuig.”

De gewonden zijn na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. Vanwege het ongeluk was de straat tussen de kruising met het Skagerrak en de kruising met het Kattegat afgesloten voor het verkeer.

Update zondag 27-03-2022
De politie meldt dat de gewonden drie mannen zijn. Het gaat om een 22-jarige man uit Stad, een 21-jarige man uit Feanwâlden en een 26-jarige man uit de gemeente Dantumadiel.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl