Wie het eerst komt, wie het eerst maalt geldt voor wedstrijd tegen Go Ahead Eagles

sport
Foto: Wouter Holsappel

FC Groningen fans die zondag naar de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles willen kunnen dinsdag vanaf 9.00 uur een plek “claimen”.

Vanwege de coronamaatregelen mag een derde van de capaciteit van het stadion worden bezet en daardoor worden veel supporters teleurgesteld. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

De supporters die geen kaart voor de wedstrijd tegen Go Ahead hebben bemachtigd, krijgen het eerste recht om de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, een week later, te bezoeken. Zo wil FC Groningen zoveel mogelijk supporters de gelegenheid geven om een wedstrijd te bezoeken.

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles begint zondag om 14.30 uur in de Euroborg.