Ook dit jaar brengt Annika weer videoboodschappen over aan Stadjers met mobiel billboard

nieuws
Foto via Annika Pietersma

Aanstaande vrijdag rijdt er, voor de tweede kerstperiode op rij, een auto met grote LED-schermen door de Stad. Voor vijftien euro kunnen mensen een videoboodschap insturen. Deze worden vervolgens vertoond voor de deur van de ontvanger.

Vorig jaar reed televisiepresentatrice Annika Pietersma (Ski & More, RTL4, Martini Media) op Tweede Kerstdag met de LED-bestelbus door de straten van de Stad. Volgens Pietersma was de actie, getiteld ‘All you need is a lovely message’, een groot succes en dus voor herhaling vatbaar: “Een aantal mensen was erg ontroerd. Dit gun ik nog meer mensen, dus ik ga deze kerst opnieuw de weg op met de led wagen.”

Iedereen die een videoboodschap wil achterlaten voor een Stadjer (of voor iemand in Assen) kan dat doen door voor 23 december 0.00 uur deze te mailen naar studio@martinimedia.nl. Een boodschap mag maximaal 45 seconden duren en kost 15 euro. De naam van de video moet de straatnaam/nummer en postcode van de ontvanger zijn. Een tijdsindicatie volgt je via de mail zodat je ervoor kan zorgen dat de ontvanger thuis is.