Tienduizend euro ingezameld voor uitvaart jongeman die werd doodgestoken in Stad

nieuws
Foto via Esther Wiersema

De inzamelingsactie die maandag in het leven werd geroepen om de uitvaart te kunnen betalen van de jongeman die afgelopen zaterdagavond om het leven kwam bij een steekincident aan de Damsport in Corpus den Hoorn, heeft zijn doel behaald.

De actie werd opgezet door Esther Wiersema uit Haren, een vriendin van de ouders van de 21-jarige Damian. Binnen drie dagen haalde de actie zijn doel om tienduizend euro op te halen voor de uitvaart van de jongeman. Damian was niet verzekerd voor een uitvaart.

De actie loopt nog steeds en staat inmiddels op meer dan de gevraagde tienduizend euro. Woensdag meldde Wiersema al aan RTV Noord dat het extra geld gaat zorgen voor een extra mooie grafsteen voor de jongeman.

De 21-jarige Damian werd zaterdagavond om het leven gebracht in een appartementencomplex aan de Damsport in Groningen. Een 20-jarige verdachte van de steekpartij werd kort na het incident aangehouden en zit nog vast. De politie doet nog steeds druk onderzoek naar het steekincident.