Vodafone kampt met derde storing in twee weken tijd

nieuws
Foto: Firmbee via Pixabay.com

Een storing bij Vodafone heeft er maandagmiddag opnieuw voor gezorgd dat verschillende bedrijven en instellingen kampen met bereikbaarheidsproblemen. Onder meer de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en het OM Noord-Nederland zijn telefonische niet bereikbaar door de storing.

Volgens Vodafone doet de storing zich landelijk voor. “Op dit moment kan het zijn dat je problemen ervaart met het gebruik van mobiele data en bellen en gebeld worden”, zo stelt de telefonieprovider. “We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.” De oorzaak van de storing is nog niet bekend bij Vodafone.

Onder meer het Arrondissementsparket Noord-Nederland van het Openbaar Ministerie is tijdelijk niet bereikbaa door de storing. Ook bij DUO kan men nu geen medewerker spreken. Daarnaast kampt ook de Provincie Groningen met problemen in haar dienstverlening.

Twee weken geleden was er, binnen twee dagen, twee keer een grote storing in het netwerk van Vodafone. Die zorgden toen onder meer voor het ontbreken van reisinformatie bij vervoerders Arriva en Qbuzz. Dit keer bleef de reisinformatie van de vervoerders wel werkende.

 

Deel dit artikel: