Bestuurder rijdt bestelwagen klem onder viaduct Olgerweg, forse schade

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Op de Olgerweg heeft zaterdagmiddag een bestuurder een bestelwagen klemgereden onder een viaduct. Dat meldt de incidentenwebsite 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur. De bestuurder heeft naar alle waarschijnlijkheid de hoogte van het voertuig verkeerd ingeschat, waardoor het vehikel klem kwam te zitten. Er raakte niemand gewond, wel ontstond er forse schade aan het voertuig. Het dak, en ook de achterklep, raakten door de klap ontzet.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig onder het viaduct vandaan getrokken. Gedurende deze werkzaamheden was de weg enige tijd afgesloten. De afgelopen weken hebben zich met enige regelmaat ongelukken voorgedaan onder het viaduct. Vorige maand nog raakte een busje total loss. In de zomer waren het een aantal Belgen die hun mobilhome klem reden.

Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl